Вход

Галерия

Дарения

  • Currency:
  • by Studio 42
Share

page2

Номинирайте Доброволческа инициатива – Карлово 2015                          

Общинска библиотека – Карлово и център за работа с доброволци /част от мрежата на Национален алианс за работа с доброволци - Пловдив/ обявяват конкурс за най-интересни и ефективни доброволчески инициативи на територията на Община Карлово през 2015 година.

В конкурса са поканени да участват всички организации и групи, които през настоящата 2015 година са организирали доброволческа инициатива, без значение на място и време на реализация, цел и начин на организация, източници на финансиране, брой и възраст на доброволците. Всяка добра инициатива заслужава признание!

Представените инициативи ще бъдат оценени по резултатите, значението за хората в общността и броя на участниците в добрововолческата инициатива.

Най-добрите инициативи ще бъдат отличени с почетна грамота и награда за развитието на доброволчеството.

Инициативи могат да бъдат номинирани от организации и отделни лица. Очакваме номинации до 4декември 2015г. на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , телефон за контакти 0899828874.

Пълният списък на номинираните инициативи ще бъде представен на Интернет страниците на Общинска библиотека - Карлово в началото на декември 2015. Наградите ще бъдат обявени на официална церемония на 10 декември 2015 година.

 

Формуляр

Доброволческа инициатива – Карлово 2015

Инициатива:

 

От кой се изпълнява:

 

Контакти:

Лице за контакт,

адрес, телефон, факс, електронна поща, интернет страница

 

Цел на инициативата

Каква е целта на инициативата?

Към кои хора е насочена?

 

 

Резултати

 

 

 

Благодарим Ви за участието!

Share