Вход

Галерия

Дарения

  • Currency:
  • by Studio 42
Share

DSCN2765-

Директорът на Общинска библиотека - Карлово с номинация на Годишните библиотечни награди за 2015 година

На 9 май 2016 г., на специална церемония в Национална библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“ в София бяха връчени отличията за 2015 година на Годишни библиотечни награди на Българската библиотечно-информационна асоциация.

Мирослав Колев, директор на библиотеката получи престижната номинация в категория „Библиотекар на годината“ за работата си през изминалата година. В работата си той проявява компетентност и висок професионализъм прилага иновативни методи, допринася за изграждането на положителна визия за библиотеката.

Той е инициатор и активен изпълнител на много проекти, програми и инициативи с обществена и професионална значимост. „Благодаря за Номинацията от Териториална секция на Българската библиотечно-информационна асоциация (ББИА), Пловдив. За мен е важна самата номинация, защото тя показва, че сме един работещ екип!“ - каза Мирослав Колев.

Церемонията беше и официално откриване на Националната библиотечна седмица, която ще премине под надслов „Библиотеката – място за всеки“ от 9 до 13 май.

„Библиотеката – място за всеки“ е темата на Националната библиотечна седмица, която се организира от Българска библиотечно-информационна асоциация и ще протече с поредица събития в цялата страната. Кампанията ще представи ролята на съвременните библиотеките в живота ни, както и развитието и промените в институцията, задвижвани от новите нужди на потребителите.

 

Share