Вход

Галерия

Дарения

  • Currency:
  • by Studio 42
Share

DSCN0291

На 12 декември 2016 г. Библиотеката в Карлово за първи път връчи в ресторант „Карлово” своите Годишни сертификати за най-добро партньорство през годината. Без партньорство трудно се върви напред. Успехът се дължи на добрата работа и на хубавото отношение на хората, местната власт, бизнеса, образованието и културата, казва директорът на Общинската библиотека.

Най-ценна е искрената добра дума. За това отчитайки мнението на потребителите за качеството на предлаганите услуги и цялостното сътрудничество през отиващата си година, благодарим за добротата взаимовръзка с библиотеката, като през 2017 г. си пожелаваме още повече добри партньори.

Сред гостите на събитието присъстваха Петя Найденова – директор дирекция „Хуманитарни и социални дейности” на Община Карлово, София Димитрова - началник отдел „Образование, култура и транспорт“, Ваня Христова – директор на ДГ „Първи юни“, Лидия Христова – учител от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, Мариана Иванова – ръководител на ЦОП, Светлозар Янков – общински съветник. За участие в събитието бяха поканени представители на читалищата и библиотеките на територията на община Карлово.

Сертификатите бяха връчени в следните категории:

„НАЙ-ДОБРО СЪТРУДНИЧЕСТВО С ДЕТСКА ГРАДИНА“ за

ДГ „Първи юни“ – Карлово

DSCN0275

„НАЙ-ДОБРО СЪТРУДНИЧЕСТВО С УЧИЛИЩЕ“за

ОУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ – КАРЛОВО и СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ – КАРЛОВО

DSCN0277

„НАЙ-ДОБРО ПАРТНЬОРСТВО В КУЛТУРАТА“ за

НЧ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ – 1861г.“ – КАРЛОВО

DSCN0281

„Най-добро партньорство с Община Карлово“ за

Дирекция  „Хуманитарни и социални дейности“

DSCN0285

„Най-добро партньорство в социалната сфера“ за

Център за обществена подкрепа – Карлово

DSCN0284

„Най-добро партньорство с Общински съвет - Карлово“ и

„Най-добро сътрудничество в инициативи през 2016“

Светлозар Янков, общински съветник и

Председател на ВМРО – Карлово 

DSCN0290

„ДАРИТЕЛИ НА БИБЛИОТЕКАТА 2016“ за СЕМЕЙСТВО ПАНЧЕВИ

DSCN0293

Домакините от библиотеката представиха на аудиторията „Библиотечната система на Барселона”. Общинската библиотека е една от седемте библиотеки в страната, партньори на Фондация „Глобални библиотеки - България“, които започнаха работа по проект „Повишаване на обучителния капацитет на мениджъри и служители в общинските библиотеки”. Библиотеките, които работят по проекта са Карлово, Казанлък, Асеновград, Димитровград, Исперих, Котел и Самоков участници в консорциум „Модерна библиотека“.

Share