Вход

Галерия

Дарения

  • Currency:
  • by Studio 42
Share

ГРУПА ЗА ЧЕТЕНЕ НА АНГЛИЙСКИ - ВТОРНИК (19 НОЕМВРИ)

22-11-2019

read-english-book-table

На събирането на Групата за четене на английски миналия вторник беше изключително интересно. И тримата участници заинтересуваха останалите с избраните от тях откъси, които прочетоха, а именно

✓ 2 гатанки от детска книжка с гатанки (доста се затруднихме с отгатването :));

✓ Староанглийската традиция Telling The Bees (споделяне с домашните пчелни кошери на най -важните събития от живота на семейството) ;

✓ Легендата за лейди Гудайва от град Ковънтри от 13 век, която яздила през града , облечена само с дългите си коси, в името на благоденствието на жителите... Всъщност последната история беше изрецитирана по памет :) .

Всеки разказа интересни неща около обстоятелствата за избора си и отношението си към своето четиво и темата му, отговаряйки на многото въпроси… Само трима, а часът едва ни стигна. Какво ли ще правим като станем повече?

Днес, в 15 ч., се събираме отново и се очертава отново да е много интересно. Можете да видите постовете с линкове към четивата ни за днес на Фейсбук страницата на групата ни: https://www.facebook.com/groups/547599692482635/. Очертава се да бъде интересно отново.

Заповядайте и вие и споделете интересно четиво с нас!

Записването за групата е по телефона на Общинска библиотека "Д-р Иван Богоров" - Карлово или на място.

Share