Вход

Галерия

Дарения

  • Currency:
  • by Studio 42
Share

Уважаеми читатели и приятели на Общинска библиотека
"Д-р Иван Богоров" - Карлово,


За нас е удоволствие да споделяме с Вас емоциите от предстоящата Коледа, изпълнена с вълшебства, светлини и доброта, изпълнена с чистите думи на децата и прекрасните им рисунки. Благодарим Ви, че сме заедно!
Безкрайно щастливи ни прави това, че от различни краища на страната получаваме запитвания за участие и благодарим отново на всеки от Вас, който е отделил от времето си за нашата инициатива! 

Правим това съобщение, поради големия интерес към конкурса "Моята вълшебна Коледа", с уточнението, че конкурсът тази година ще се проведе на общинско ниво и е за индивидуално, а не групово участие.
Припомняме и условията на конкурса, в който акцентът за оценяване от журито ще бъде върху корицата на писмото и текста, който съдържа:

"Моята вълшебна Коледа".
Условията на конкурса са писмото да бъде оформено като книжка с корица, илюстрации и текст. В конкурса могат да участват деца от 8 до12 години. Журито ще оценява творбите в две възрастови групи 2-3 клас и 4-5 клас. Творбите трябва да бъдат предадени в Детски отдел на библиотеката или изпратени на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  (в срок до 9 декември).
Трите имена на детето, телефон за контакт, данни за класа и училището - написани на отделен лист.
С уважение, 
екипът на Общинска библиотека "Д-р Иван Богоров" - Карлово

Share