Вход

Галерия

Дарения

  • Currency:
  • by Studio 42
Share

 

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР

ПЛОВДИВ

 

Областен информационен център – Пловдив
събира медии на среща в Карлово

 

Областен информационен център – Пловдив събира на 26 ноември (вторник) местни, национални и регионални медии на неформална среща в Карлово. Тя ще премине под мотото „ДА информираме ЗАЕДНО“ и ще се проведе от 11:00 часа в лекционната зала на местната Общинска библиотека – Карлово (площад „20-ти юли“ №1).

Освен представяне на добри практики по оперативните програми, бенефициенти на проекти ще споделят опит от реализацията на свои проекти с европейско финансиране. Представители на медиите ще имат възможност да дискутират предизвикателствата, с които бенефициентите се сблъскват при работата по проекти. Така медиите ще се запознаят на практика с ефекта от успешното изпълнение на проекти, финансирани със средства от оперативната програма, представени от самите бенефициенти.

По време на срещата ще бъдат презентирани акценти върху новия програмен период 2014 – 2020 година. Ще бъде представена и мрежата от 28-те информационни центъра в страната, както и резултатите от общите й национални инициативи.

Тази неформална среща с медиите, която ОИЦ – Пловдив организира и провежда на територията на Пловдивска област, е в изпълнение на проект на община Пловдив      № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 „Изграждане на областен информационен център в гр. Пловдив“.

Областен информационен център – Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

За допълнителна информация:

Митя ИВАНОВ,

експерт „Комуникация и информация”,

телефон 032/656-407, 032/ 262-000,

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Share